• TrendyPet Állateledel, Kutya, Macska eledel és felszerelés
  • Tel: +36 30 500 24 94

Üdvözlünk
A TrendyPet honlapján!

 

Üzletünk 2015-ben kezdte tevékenységét Nagykanizsán a Rózsa utcán. Kereskedésünk kutya és macska eledelek illetve felszerelések forgalmazásával foglalkozik.


Rendeljen házhoz a TrendyPet-től!

Nagykanizsán belül 12.000.- forint felett ingyen kivisszük, 10.000.- forint alatt 750.- forint többletköltség, nincs súlykorlát! Nagykanizsán és annak vonzáskörzetén kívül a TransOflex futárszolgálattal küldjük ki az általad megrendelt terméket, a Rendelés leadásánál 12.000.- forint felett ingyen azalatt 1490.-!

Kisállat eledelek széles választéka várja Önt üzletünkben:

Kutyaeledelek: Acana, Brit Care, Brit Premium, Belcando, FitActive, FitActive Next, Happy Dog, Royal Canin, Dogland, GetWild termékek. Belcando, FitActive és GetWild konzervek. Vital Bite és egyéb prémium jutalomfalatok.

Továbbá étrendkiegészítők, felszerelések és számtalan más termékek megtalálhatók úgymint hámok, pórázok, nagykörvek a Trixie, Julius K9 és a Ferrplast gyártóitól.

Macskaeledelek: Chicopee, Happy Cat, PreVital, Premium Cat, Sheba, Royal Canin, Whiskas.

Kiegészítő felszerelések: Pussy Cat szilikonos macskaalom és Biolux macskaalom, alomtálcák.

Élősködők ellen védelemben is rendkívül széles választékkal rendelkezünk, repertoárunkban megtalálhatók: Frontline, Advantix, Biospotix, Duoband, Fypryst, Kiltix, Scalibor és Exspot termékek.

Üzletünk számos lehetőséget és kedvezményt nyújt az állattartásban szereplőknek. Egyedi kedvezménykért kattintosn a "Folyamatos kedvezmények" menüpontra.

Kérje a kasszánál TrendyPet KEDVENCKÁRTYÁJÁT!

Csapatunk


  • Salamon Krisztián

    Üzletvezető


  • Salamon-Donát Bernadett

    Kutyakozmetikus

Vélemények

  • "Köszönöm a segítséget! Nagyon jó a tüzelőbugyi a kutyusomra... Meg szeretném köszönni a kedves segítséget a kolleginának kiemelve!! "

    Kiss Tamás